top of page

Les plus belles chansons

Duo Melodie & Chantal Calin

Een prachtig programma van Duo Melodie in samenwerking met Chantal Calin.

Op haar palmares prijken verschillende prijzen; Een finale plaats in de Sound Mix Show 1996. De eerste prijs van de beste buitenlandse deelnemer en de prijs van het publiek in“Le Grand Prix Edith Piaf 2000” te Parijs. Cultuurprijzen in Tessenderloo en Lummen. Naast haar prachtige repertoire van Edith Piaf  brengt Chantal een brede waaier in verschillende stijlen van het Franse Chanson. De warmte in de stem van Chantal Câlin, haar manier om een lied te brengen, te interpreteren, voeren u mee en laten niemand onberoerd. Ook Bart brengt ver-

schillende prachtige chansons van o.a. Gilbert Becaud en Charles Aznavour. Zowel Chantal als Bart worden begeleid door Veerle op de keyboards. Ook de

accordeons mogen hier natuurlijk niet ontbreken met enkele mooie musettes.

Showprogramma's op maat

Had u graag een uitgebreid showprogramma met een prachtig decor, belichting en groot orkest met alles erop en eraan? Duo Melodie stelt voor u een program-ma samen met artiesten naar uw keuze. Zo werken wij o.a. samen met BigBand Ekeren en andere grote orkesten. Houdt u van humor, meer van luisterliedjes of beide? Wij zoeken samen met u de meest geschikte artiesten om uw evenement op te vrolijken.

Vrolijk V 134.JPG

Duo Melodie Seniorennamiddag

Het opluisteren van seniorenfeestjes doet "Duo Melodie" zeer regelmatig. Het ongelofelijke respect dat zij hiervoor krijgen maakt hen zeer geliefd bij het senio-renpubliek. Zij brengen steeds een zeer gevarieerd programma met de mooiste luisterliedjes, zacht en ingetogen of enthousiaste ambiance nummers en dans-muziek. Ook de accordeons en cornet zijn steeds van de partij, waarmee Veerle en Bart onvergetelijke melodieën brengen. Laat je door Duo Melodie volledig meevoeren naar de tijd van toen tijdens een gezellig namiddag of avondvullend showprogramma. Duo Melodie past steeds het programma aan naar uw speciale wensen.

Accordeon Duo Melodie

DSC07197.jpg

Het accordeon 'Duo Melodie' weet telkens weer hun publiek te boeien met het prachtig concept van 2 accordeonisten die zorgen voor leuke meezingers, schlagers en bekende accordeonmelodieën. Zij brengen steeds de nodige sfeer en ambiance. Dit op een leuke interactieve wijze aangezien beide accordeons be-schikken over een draadloos systeem, zodat er tussen het publiek kan gewandeld worden. 

bottom of page