top of page

De cd 'Duo Melodie Exclusief' is het eerste pareltje van Veerle en Bart.

Verschillende arrangementen en medley 's zijn van eigen hand, alsook de orkestrale begeleidingen. Bart maakte zijn eigen arrangement van 'Zo af en toe' eliet het horen aan Will Ferdy, welke het nummer destijds bekend maakte. Het resultaat hiervan kan je bewonderen op de CD. Bart kreeg de eer het lied op te nemen in duet met 'Will Ferdy' zelf. Alsof dit nog niet voldoende was kregen zij ook nog de steun en medewerking van niemand minder dan 'Norma Hendy', wat resulteerde in een prachtig duet van Bart en Norma met het liedje 'Samen zijn'. Veerle en Bart kozen voor een sterk afwisselend repertoire op de CD, zoals we dat van hen gewoon zijn. Voor wie van mooie, vrolijke en ambiance muziek houdt, mag deze CD vast en zeker niet ontbreken.

Reeds lang speelde de gedachte iets te doen met licht klassieke muziek.

Deze muziek ligt makkelijk in het gehoor, zoals bijvoorbeeld muziek van Strauss en Mozart, kortom heerlijk om naar te luisteren. Zo werd de CD 'Met een vleugje klassiek' geboren. Verschillende bekende klassiekers wer-den door Veerle en Bart in een nieuw kleedje gestoken met een prachtig resultaat als gevolg. De CD was dan ook meteen uitverkocht maar is on-dertussen terug verkrijgbaar. Enkele werken werden in een uptempo gezet zodat het ambiance gevoel nog meer tot zijn recht komt. Op deze prach-

tige CD kan je zowel instrumentale als gezongen liedjes beluisteren. Liedjes waarvan je tot rust komt en liedjes waarop je niet anders kan dan een dansje te plegen.

Enkele titels zoals Tiritomba, The Second Waltz, Leichte kavallerie en Il Mondo zullen u alvast bekend in de oren klinken.

Exclusief

Met een vleugje klassiek

Beluister reeds enkele fragmenten op deze pagina.

Zo af en toe (Will Ferdy) - Exclusief
00:00 / 00:00
Samen zijn (Norma Hendy) - Exclusief
00:00 / 00:00
That's Amore - Exclusief
00:00 / 00:00
Duitse Schlager Medley - Exclusief
00:00 / 00:00
One day in your life - Exclusief
00:00 / 00:00
Rumba Medley - Exclusief
00:00 / 00:00
Weens Concert - Met een vleugje klassiek
00:00 / 00:00
Tiritomba - Met een vleugje klassiek
00:00 / 00:00
Im prater blüh'n wieder die - Met een vleugje klassiek
00:00 / 00:00
Souvenir de cirque renz - Met een vleugje klassiek
00:00 / 00:00
Funiculi funicula - Met een vleugje klassiek
00:00 / 00:00
Klassieke Walsmedley - Met een vleugje klassiek
00:00 / 00:00
bottom of page